CursussenOntdek en ontwikkel je eigen spirituele talentenZowel Astrid als Theo vinden het belangrijk om hun kennis en ervaring met anderen te delen. Daarom geven zij gedurende het jaar een aantal cursussen.
Tarot
Astrid geeft drie cursussen over de eeuwenoude leer van de tarot, die op volgorde doorlopen moeten worden. Zij werkt met de kaarten van Rider Waite.

Op niveau 1 leer je meer over de theorie achter de tarot, je leert alle 78 kaarten kennen en oefent met simpele legmethoden.
Op niveau 2 leer je je eigen intuïtie in te zetten bij het interpreteren van de kaarten.
Op niveau 3 betrekken we de astrologie erbij. Je brengt je eigen geboortehoroscoop in kaart.
Elke cursus bestaat uit 10 lessen van 2 uur, die om de week worden gegeven in sociaal-cultureel centrum Den Durpsherd in Berlicum. Een cursus kost € 250,-, dit is inclusief reader maar exclusief de tarotkaarten. Deze koop je zelf.


‘Ik heb al meerdere tarot-cursussen bij Astrid gevolgd en vind ze elke keer weer even inspirerend en inzichtgevend’- Lot
Intuïtieve Inspiratie

De cursus Intuïtieve Inspiratie laat je kennismaken met verschillende spirituele thema’s. Elke les behandelt een ander thema, bijvoorbeeld tarot, energie voelen, pendelen, fotobehandeling, meditatie, contact met overledenen en intuïtief schilderen. Bij de invulling van de lessen houdt Astrid rekening met de wensen van de groep. Na afloop van de cursus heb je tools in handen waarmee je je eigen spirituele talenten verder kunt onderzoeken, óf jezelf er juist tegen te beschermen.

De cursus bestaat uit 8 bijeenkomsten van 2 uur, en worden gegeven in sociaal-cultureel centrum Den Durpsherd in Berlicum. De cursus kost € 200 euro.
‘Astrid is een warm en liefdevol mens, bij wie ik me direct bij op mijn gemak voelde. Daardoor durfde ik me vanaf het eerste moment volledig over te geven in de cursus Intuïtieve Inspiratie. Ik vond het leerzaam, gezellig en ontspannend. Ik kan het iedereen aanraden’ – Maria

‘De cursus Intuïtieve Inspiratie was heel puur en waardevol. Ik heb er fijne, bijzondere mensen leren kennen. Dank voor deze mooie ervaring!’ – Judith
Reiki

Reiki Master Theo van Alphen geeft samen met Astrid traditionele Reiki-cursussen op drie niveaus.

Op niveau 1 maak je kennis met de reiki-symboliek, leer je de verschillende handposities en de betekenis van de chakrapunten kennen. Je oefent in het stoppen met denken en energie geven, zonder jezelf weg te geven.
Op niveau 2 leer je hoe je levensenergie kunt zenden van afstand, met hulp van foto’s.
Niveau 3 leidt je op tot Reiki Master. Na de rituele inwijding mag je jezelf master noemen en kun je zelf cursussen geven.
De cursussen op niveau 1 en 2 bestaat elk uit x lessen en kosten ieder € 170,-. De cursus die je opleidt tot het Masterschap kost € 360,-. Elke 8 weken kun je deelnemen aan een gratis oefenavond om je vaardigheden te onderhouden.
'Ik heb de reiki dag als zeer warm ervaren. Heel liefdevol en persoonlijk. Ik vond het top'- Jacqueline